Transport de Persoane, Colete, Posta; Intern si International!
Noi unim Estul Moldovei cu Centrul Bruxelles-ului!

Transport Persoane

Autocarul nostru marca Vanhool va sta la dispozitie pentru transport de persoane.

Vanhool produce vehicule destinate transportului de persoane inca din 1947. Alaturi de Setra si de Neoplan, Vanhool se situeaza in categoria producatorilor “de lux”, adica a “bijutierilor de bus-uri”. Ca sofer de Vanhool, dupa ce ai parcurs 1 milion de km te gandesti la urmatorul milion si tot asa… Sunt foarte fiabile, si au un design unic, inconfundabil.

Transport Colete si Acte

Transportam deasemeni colete, acte si plicuri la preturi extrem de avantajoase

Cu firma Ben-nik coletul dumneavoastra va fi in siguranta pana la destinatie (oricare ar fi aceea). Ne ingrijim ca lucrurile sa mearga bine DE FIECARE DATA, pentru ca intelegem ca perseverenta si seriozitatea este importanta pentru dumneavoastra!

Inchirieri si Excursii

Pentru grupuri; organizate, mai mari sau medii va oferim posibilitatea de a inchiria autocarul nostru sau unul din microbuzele din dotare.

Fie ca aveti un grup de 18 pana la 55 de membri sau chiar mai mare, firma Ben-Nik va poate pune la dispozitie un mijloc de transport modern si un sofer cu adevarat profesionist. Acest produs este perfect pentru cei ce vor sa organizeze excursii, tabere, reuniuni sau de ce nu excursii peste hotare si chiar un tur de continent!